Elazığ Son Dakika Deprem / Son depremler 24 Ocak - Son dakika deprem haberleri ... / Elazığ dün 6.8 şiddetindeki depremle sarsıldı.

Elazığ Son Dakika Deprem / Son depremler 24 Ocak - Son dakika deprem haberleri ... / Elazığ dün 6.8 şiddetindeki depremle sarsıldı.. Afad da depremin büyüklüğünü 5,3 olarak duyurdu. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Afad ise depremin 6.8 büyüklüğünde olduğunu bildirdi. Elazığ'ın 300 köyünde, çelik konutlar yükseliyor elazığ'da depremin ardından kent merkezindeki konutların yanı sıra yaklaşık 300 köyde 2 bin 15 çelik konstrüksiyonlu konutların yapımının sürdüğü belirten afad i̇l müdürü osman pıhtılı, yazın hepsinin teslim. Deprem yerin 6,75 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Elazığ'dan gelen son dakika haberine göre, elazığ'ın sivrici ilçesinde richter ölçeğine göre, 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem malatya, diyarbakır, tunceli, mardin, bingöl, bitlis, suriye ve irak'tan hissedildi. Depremde ölenlerin sayısı 20'ye yükseldi. 6.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem büyük korku ve paik yaşattı. Elazığ'da şiddetli deprem elazığ'ın sivrice ilçesi merkezli 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika Elazığ! İşte yürek yakan deprem bilançosu ...
Son dakika Elazığ! İşte yürek yakan deprem bilançosu ... from im.haberturk.com
Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 14.09'da merkez üssü elazığ'ın sivrice ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Kandilli depremin büyüklüğünü 6.5 olarak revize etti. Afad'dan ve kandilli rasathanesi'nden son dakika depremi ile ilgili detaylar belli oldu. Elazığ sivrice'de saat 20.55'te 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Dün akşam elazığ 6.8'lik depremle sarsıldı. Afad da depremin büyüklüğünü 5,3 olarak duyurdu. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Elazığ'ın sivrice ilçesinde 24 ocak akşamı saat 20.55'te yerin 6.75 kilometre derinliğinde 6,8 büyüklüğünde deprem olmuştu.

Elazığ dün 6.8 şiddetindeki depremle sarsıldı.

Yerin 7.02 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre illerde de hissedildi. Afad ise depremin 6.8 büyüklüğünde olduğunu bildirdi. Hatay ve ilçelerinde bazı vatandaşlar, depremin. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 29'a yükseldi. Eğitime bir gün ara verildi. Hatta depremin kuzey irak'tan bile hissedildiği elazığ'daki 6.8 büyüklüğündeki depremin adana, mersin, osmaniye, hatay ve niğde'de de hissedildi. Elazığ'da şiddetli deprem elazığ'ın sivrice ilçesi merkezli 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünü 4.1 olarak açıkladı. Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 6.5 olarak duyurdu. Giriş:29 şubat 2020 15:39 güncelleme:22 mayıs 2021. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 15.29'ta merkez üssü elazığ'ın sivrice ilçesi olan 4.6 büyüklüğünde yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde deprem. Son dakika haberine göre, afad ve kandilli rasathanesi, elazığ'da 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Elazığ'da 20:55'te 6.8 büyüklüğünde ve 21:08'te 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad'dan ve kandilli rasathanesi'nden son dakika depremi ile ilgili detaylar belli oldu. Elazığ'ın 300 köyünde, çelik konutlar yükseliyor elazığ'da depremin ardından kent merkezindeki konutların yanı sıra yaklaşık 300 köyde 2 bin 15 çelik konstrüksiyonlu konutların yapımının sürdüğü belirten afad i̇l müdürü osman pıhtılı, yazın hepsinin teslim. Deprem çevre iller ile diyarbakır, adıyaman ve samsun'da da hissedildi. Şiddetli deprem diyarbakır başta olmak üzere batman, şanlıurfa ve mardin'de de hissedildi. Elazığ'ın sivrice ilçesinde 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika haber: Elazığ'da 5.2 büyüklüğünde deprem ...
Son dakika haber: Elazığ'da 5.2 büyüklüğünde deprem ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Elazığ'ın sivrice ilçesinde 24 ocak akşamı saat 20.55'te yerin 6.75 kilometre derinliğinde 6,8 büyüklüğünde deprem olmuştu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan afad alınan bilgiye göre, elazığ'da saat 20.55'te 6.8 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Afad'dan gelen son dakika haberine göre, elazığ'da 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Elazığ'da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 6.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem büyük korku ve paik yaşattı. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Dün akşam elazığ 6.8'lik depremle sarsıldı.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 14.09'da merkez üssü elazığ'ın sivrice ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Afad'dan gelen son dakika haberine göre, elazığ'da 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi tarafından yapılan açıklamada elazığ'da 5.1 büyüklüğünde deprem olduğu elazığ'da meydana gelen depremin merkez üssü sivrice. Elazığ depremiyle ilgili dikkat çeken detay! Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) twitter hesabından yapılan bilgilendirmede, sivrice ilçesinde saat 20.55'te 6,8 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Dün saat 20.55'teki depremin merkezi sivrice ilçesi olarak açıklandı. Son dakika haberine göre elazığ'da bir deprem meydana geldi. Elazığ'daki depremin sat 20.31'de 9,4 kilometre derinlikte meydana geldiği, çevre il ve ilçelerde de hissedildiği belirtildi. Elazığ sivrice'de saat 20.55'te 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığ'da şiddetli deprem elazığ'ın sivrice ilçesi merkezli 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem malatya, diyarbakır, tunceli, mardin, bingöl, bitlis, suriye ve irak'tan hissedildi. Afad, depremin büyüklüğünü 4.1 olarak açıkladı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 14.09'da merkez üssü elazığ'ın sivrice ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Kandilli depremin büyüklüğünü 6.5 olarak revize etti.

Gelen bir son dakika haberine göre elazığ'da 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Elazığ'ın sivrice ilçesinde 24 ocak akşamı saat 20.55'te yerin 6.75 kilometre derinliğinde 6,8 büyüklüğünde deprem olmuştu. Son dakika haberine göre elazığ'da bir deprem meydana geldi. Şiddetli deprem malatya, adıyaman, şanlıurfa, mardin, batman ve diyarbakır'da da hissedildi. Elazığ'ın sivrice ilçesinde kandilli rasathanesi verilerine göre 6.5, afad verilerine göre ise 6.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Elazığ'da büyük deprem! Son dakika Elazığ deprem haberi
Elazığ'da büyük deprem! Son dakika Elazığ deprem haberi from icdn.turkiyegazetesi.com.tr
Afad'dan ve kandilli rasathanesi'nden son dakika depremi ile ilgili detaylar belli oldu. Elazığ'da saat 14.09'da bir deprem meydana geldi. Deprem çevre iller ile diyarbakır, adıyaman ve samsun'da da hissedildi. Son dakika haberine göre elazığ'da bir deprem meydana geldi. Dün akşam elazığ 6.8'lik depremle sarsıldı. Türkiye ayağa kalkarken şimdi herkes son gelişmeleri araştırıyor. Şiddetli deprem diyarbakır başta olmak üzere batman, şanlıurfa ve mardin'de de hissedildi. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 29'a yükseldi.

Şiddetli deprem diyarbakır başta olmak üzere batman, şanlıurfa ve mardin'de de hissedildi.

Elazığ'daki depremden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Elazığ'daki depremin sat 20.31'de 9,4 kilometre derinlikte meydana geldiği, çevre il ve ilçelerde de hissedildiği belirtildi. Elazığ dün 6.8 şiddetindeki depremle sarsıldı. Elazığ'ın sivrice ilçesinde 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli depremin büyüklüğünü 6.5 olarak revize etti. Depremin ardından bölgedeki son durum hakkında şu ana kadar olumsuz bir kayıt yok. Afad da depremin büyüklüğünü 5,3 olarak duyurdu. Elazığ'ın sivrice ilçesinde 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Son dakika haberine göre elazığ'da bir deprem meydana geldi. Elazığ depremiyle ilgili dikkat çeken detay! Elazığ'ın sivrice ilçesinde kandilli rasathanesi verilerine göre 6.5, afad verilerine göre ise 6.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, afad ve kandilli rasathanesi, elazığ'da 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code